Makeup fra kendte mærker i høj kvalitet hos Creme De La Creme Shop

En flot makeup kan komplementere dit look og understrege dine smukkeste og mest markante træk. Hvis du bruger makeup til daglig, bliver denne markering af din personlighed til en del af dit generelle look – men den forkerte makeup kan slide på din hud og enten udtørre den eller tilstoppe porerne. Dårlig makeup kan give eksem eller kontaktallergi, og i værste fald medføre, at du ikke vil kunne bruge makeup igen. Derfor er det vigtigt, at du vælger en makeup, som for det første passer til din hudtype, for det andet ikke indeholder overflødig kemi, som kan virke allergifremkaldende eller hormonforstyrrende.

Vælg den rette makeup til dit formål

Det anbefales, at du har mere end én type makeup i din beholdning. Der er nemlig stor forskel på, hvordan forskellige typer makeup tager sig ud i varierende belysninger. En aftenmakeup må generelt godt være noget mere dramatisk i sit farvespil og udtryk end din dagmakeup, hvor glimmer og mørke farver er no go. En god dagmakeup er karakteriseret ved at være semi-dækkende, halvmat, og nærmest usynlig. En flot aftenmakeup, som egner sig til dæmpet eller kunstig belysning, må gerne give nogle flotte kontraster, som fremhæver dit ansigts konturer – ikke ulig en teater makeup.

Find flot makeup online hos Creme De La Creme Shop

I Creme De La Creme Shops online butik cremedelacremeshop.dk kan du finde makeup fra alle de kendte mærker som for eksempel Biotherm, Clinique, Lancome, Max Factor, YoungBlood, Tromborg, CHANEL, Dior, Elizabeth Arden, Nilens Jord og bareMinerals. Disse mærker fås i shoppen til billige priser. Så hvis du i forvejen ved, hvilket mærke samt hvilken type og farvetone, du skal bruge, kan du bestille din makeup online i webshoppen og spare mange penge i forhold til de fysiske butikker eller stormagasiner. Se alle mærkerne i den online shop på cremedelacremeshop.dk.