Økologi og sundhed på arbejdspladsen

Det kan være svært at holde den sunde linje i løbet af en lang arbejdsdag, man trænger til en snack eller noget, der lige kan give en energien tilbage, der er det nemt at falde i chokoladen eller i slikautomaten. Det giver da også en hurtig oplivning, men ikke en holdbar en, det taler også imod Fødevarestyrelsens kostråd om, at man skal spise frugt og mange grøntsager, da man så får dækket kroppens behov for mineraler, vitaminer og det er langt nemmere at holde en sund vægt. Derfor begynder flere og flere også at tilbyde en økologisk frugtordning på arbejdspladsen. Med en ugentlig frugtordning vil I få et udvalg af sæsonens bedste frugter, som både I og jeres medarbejdere vil kunne nyde godt af.

Frugt til alle

De økologiske frugtordninger kan fås i flere forskellige størrelser og typer. De økologiske frugtkasser er lavet med et udvalg af lækre økologiske frugter og fås med et varierende antal frugter fra 40 til 100 styk, så der er nok til hele kontoret. Kasserne, som frugterne leveres i, er desuden genbrugelige og fødevaregodkendte, som både gavner jer og miljøet. De økologiske frugtkurve fås med mellem 25 og 55 styk, og så leveres de i fine og præsentable kurve, der er perfekte til at sætte på bordet under mødet eller til at byde velkommen i receptionen.

Alle de økologiske frugtkurve og – kasser bliver pakket i deres eget pakkeri af personale, der er oplært i håndtering af økologisk frugt, I vil altså altid kunne vide jer sikre på, at det produkt, der bliver leveret, er et kvalitetsprodukt. Uanset hvor I landet I befinder jer, så kan I få leveret frisk økologisk frugt alle ugens hverdage. Så tøv ikke med at kontakte dem og bestil en af deres forskellige økologiske frugtordninger, eller få lavet en frugtpakke med jeres personlige ønsker til type frugt og antal.