Økologisk tøj og legetøj hos Babynature.dk

Kender du Babynature.dk?

Hvis ikke du gør allerede har du noget godt i vente, især hvis du går op i økologi i hverdagen.

Der er mange gode grunde til at gå op i økologi, især når det kommer til vores børn. Tidligere, da man var mindre striks omkring kemi, indeholdt meget legetøj yderst skadelige stoffer der er i dag er almindeligt kendt som værende blandt andet kræft- og allergifremkaldende og hormonforstyrrende. I dag er det økologiske legetøj ikke kun forbedret i forhold til skadelige stoffer, men det er også fremstillet med ‘god samvittighed’ – det er altså fremstillet med omtanke på og hensyn til de mennesker der har været involveret i fremstillingsprocesserne. 
Derudover er der også taget højde for genanvendelsen af de restprodukter der er af legetøjet, da spildprodukterne fra det økologiske legetøj ofte bliver genanvendt og ressourcerne udnyttes på den bedste måde.

Det er ikke kun plastik- og træklodser der fås økologisk men egentlig alle typer børnelegetøj. Babynature.dk forhandler både rangler, bideringe og badeænder til de helt små og økologisk modellervoks, fingermaling, lim og trylletuscher til de lidt større børn. En kreativ dag indendørs med materialer i stærke farver er altså ikke længere lig med usundt!
De farver der bruges i økologisk legetøj udvindes af mineraler der også bruges i forskellig slags kagebagning.

‘Legemad’ i træ er også blandt nogle af de populære økologiske alternativer fordi børnene sagtens kan lege med dem og putte dem i munden uden at få nogle af de skrappe kemikalier, der tidligere var i legetøjet, ned i kroppen.

Babynature.dk forhandler ikke kun økologisk legetøj, men også økologisk børnetøj – også økologisk tøj i helt små størrelser til præmature babyer.
Stifteren bag sætter en ære i at udvælge tøj og legetøj der er mindst muligt skadeligt for børnene, deres omgivelser og miljøet og derfor er du sikret en rigtig god kvalitet når du handler på den fine, økologiske webshop.