Øg indlæringsevnen med ergonomiske møbler

Det, at gå i skole, er ofte undervurderet. Men glemmer, at man som elev eller studerende konstant skal koncentrere sig om at lære nyt, modsat på en arbejdsplads, hvor man ofte udfører et stykke arbejde, som man for længst har fået ind på rygraden.
Som elev eller studerende sidder man også meget ned, og man kan ikke blot rejse sig og strække kroppen i gennem, når man trænger til det, for pauserne fastlagte og korte, og lærerne kører hårdt på i de lange undervisningsmoduler.

For optimal indlæring er det enormt vigtigt, at der ikke er forstyrrende elementer. Dette kan både være forstyrrende elementer udefra, men det kan også være indefra som forstyrrende tanker eller fysiske smerter. For at undgå, eller begrænse, fysiske smerter i et læringsmiljø, er det vigtigt, at man tilbyder eleverne og de studerende gode og ergonomiske møbler, så de ikke sidder og spænder op på grund af forkert holdning ved eksempelvis et for lavt bord.

En korrekt holdning er enormt vigtigt for at bibeholde en sund krop. Det kan dog være svært at holde kroppen i den korrekt holdning hele dagen i gennem, da det kræver meget stærke coremuskler at holde kroppen ret i længere tid. Her kan de ergonomiske stole gå ind og hjælpe. Stolene støtter eleven eller den studerende til at sidde mere ret fremfor at falde sammen i ryggen. Herved øges indlæringsevnen, da luftvejene bliver frigjorte, så der lettere kommer mere ilt til hjernen. Derudover forebygges smerter i ryg, nakke og skuldre, og spændingshovedpine undgås. 

Hos Sis-as.dk forhandles mange forskellige slags komfortable og ergonomiske skolemøbler. Der er et bredt udvalg af stole og taburetter og skoleborde, som alle hjælper med at øge indlæringen. Derudover forhandles der også kantinemøbler, loungemøbler og møbler til kontor og personalerum. Det er ikke kun i klasselokalerne, at det er vigtigt med ergonomiske møbler. Kontorpersonalet bruger ofte det meste af dagen bag et skrivebord, og lærerne bruger lang tid i forberedelsen og med at rette afleveringer.

Ergonomiske møbler fra Sis-as.dk er relevante for alle skoler og uddannelsesinstitutioner. De er også relevante til diverse andre arbejdspladser, hvor der arbejdes bag skriveborde eller ved borde i kortere eller længere tid. Uanset arbejdspladsen, kan ergonomiske møbler være med til at nedsætte sygefraværet og smerter hos de ansatte. Til gengæld vil de ansatte blive sundere, få mere overskud og energi og generelt en bedre kropsholdning.
Der er derfor ingen god grund til ikke at indkøbe ergonomiske møbler fra Sis-as.dk til sin virksomhed eller uddannelsesinstitution.