Opfyld din drøm om fransk landstil med brugskunst

Med brugskunst fra Hos Fru Nips kan du skabe den smukke, idylliske, franske landstil i dit hjem. Vi har et bredt sortiment med alt fra vaser, stearinlysholdere, interiør og kunst. Heriblandt finder du flere produkter som emmer af den sydlige romantik og hygge. Tag et kig i vores sortiment og find dine yndlingsprodukter til at lægge sidste hånd på værket.

Harmonisk landsstemning på altanen

Søger du de sidste ting til at føre fransk landstil ud på altanen? Så har vi produkter såsom flettede kurve og potter i naturmaterialer, samt lanterner og store, smukke, bombastiske stearinlys. Eller hvad med pudebetræk i nedtonede og naturlige farver, der skaber en rolig og indbydende stemning? Vi har med garanti alt det, du har brug for, for at skabe en hyggelig fransk stemning i dit udendørs miljø.

Bring Frankrig indenfor

I vores interiør sektion finder du forskellige produkter af træ, men også genanvendt træ. For eksempel kan du skrue op for hyggen ude på badeværelset med en murstensform, der nu fungerer som toiletrulleholder. I den er der en lille hylde ovenover toiletrullen, hvor du kan stille en lille fin figur eller et stearinlys. Dette er bare et eksempel på, hvordan du med naturlige og stilrene produkter fra Hos Fru Nips kan byde den franske stemning indenfor.

Gå på opdagelse i vores sortiment allerede i dag

Sid derhjemme i ro og mag og tag et kig på dine muligheder for at skabe en unik og hyggelig landsstemning med brugskunst. Har du spørgsmål eller henvendelser, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os per telefon eller mail. Vi ønsker, at du opnår de bedste resultater med produkter fra Hos Fru Nips.