Pep dit værelse op med flot retro tapet

Kender du det, at du bare er super træt af dit hjem? Det er ikke nødvendigvis fordi det er upraktisk, eller mangler noget essentielt. Du er bare træt af æstetikken. Måske keder den dig. Eller også føler du bare, at du kører rundt i den samme grå hverdag, og at dit hjem afspejler dette. Måske er du også lidt træt af at glo på den samme grimme plet, uden at kunne huske, hvordan den dog er havnet der på din væg.

Det er helt almindeligt. De fleste af os bliver træt af vores bolig på et tidspunkt. Øjnene vænner dig til det, og det hele bliver kedeligt. Det bliver mildt sagt for forudsigeligt. Når man først er nået til det punkt, kan det være svært at komme videre. Så bliver det bare mere og mere negativt. Til sidst ender du med at hade dit hjem. Derfor må der handles hurtigt, før man når dertil.

Det simpleste du kan gøre, er at møblere om. Simpelthen prøve at stille tingene anderledes. I mange tilfælde vil det være nok. Nogle gange er du måske så træt af pletten på væggen, at der skal mere drastiske midler til. Så må du simpelthen ændre på selve væggen.

Tapet er billigere end maling

Du frygter måske det store maleprojekt, fordi det både er dyrt, besværligt og hårdt at male en lejlighed. Du behøver dog slet ikke at male. Du kan bare ordne det med en omgang tapet. Det er langt lettere, meget billigere, og du slipper for malerpletter på tøjet og gulvet. Hvis du er træt af dine vægge, bør du altså investere i noget tapet. Køb f.eks. noget flot retro tapet. Det er billigere end at flytte.