Pift stemningen op med flot dekoration til fødselsdagen, brylluppet eller temafesten

Hos Partybutikken.dk finder du et stort og spændende udvalg af flotte og sjove festartikler, som pifter stemningen op, hvad enten du skal holde børnefødselsdag, barnedåb, bryllup, sølvbryllup, konfirmation eller temafest. Skal du eksempelvis arrangere en børnefødselsdag, så finder du flag og Happy Birthday-bannere, og du kan vælge mellem mange flotte tal-lys til at sætte i fødselsdagskagen. En anden populær festartikel til børnefødselsdagen er en Pinata, som oprindeligt stammer fra Sydamerika. Det er en håndlavet papmache og karton model, som er dekoreret med flot farvet papir. Den kan f.eks. forestille et piratskib, en fodbold eller en Emoji Smiley, og så er den fyldt med forskellige lækkerier som f.eks. slik, chokolade eller legetøj. Børnene får en stav i hånden, og så skal de skiftes til at slå på pinataen, indtil den går i stykker, og alle lækkerierne vælter ud.

Dekorér et smukt bord til brylluppet, barnedåben eller konfirmationen

Til bryllup, barnedåb, konfirmation eller sølvbryllup finder du eksempelvis et smukt udvalg af bordkort i forskellige designs og farver. Du finder konfetti og rosenblade, som kan strøs ud over bordet samt serpentiner og perler, så du kan skabe en romantisk stemning til f.eks. et bryllup. Du finder søde gaveæsker med hjerter, som kan fyldes med perstiller eller andre lækkerier og gives som en gave til hver gæst ved bordet. Du kan få pynt, som kan hænges op i loftet, f.eks. smukke røde hjerter på hvidt silkebånd til brylluppet eller flotte pom pom i lyseblå eller lyserød til barnedåben. Perler og konfetti kan også anvendes til konfirmationen, og hvis du gerne vil have gæsterne til at skrive en lille hilsen til konfirmanden, så kan du få en flot gæstebog i hessian med et kors og et lille skilt. Det vil være et smukt og varigt minde for konfirmanden.

Sjov og festlig pynt til cocktailparties eller temafesten

Temafester er populære, og hvis du har besluttet dig for at holde en temafest eller et cocktailparty, så finder du masser af dekorativt og sjovt drinkstilbehør, så du kan lave flotte og festlige drinks til gæsterne. Det kan bl.a. være sugerør, drinkspynt og parasoller i strålende farver, og hvis der f.eks. skal serveres pindemadder eller kage til din fest, så finder du et udvalg af flotte party picks til at stikke i maden og kagen, så det er nemt for gæsterne at spise. Du kan pynte op med hyggelige stearinlys på bordet, konfetti og serpentiner, og hvis det f.eks. er en Mexicanerfest, kan du hænge Honolulu-guirlander op og anskaffe dig en oppustelig kaktus eller mexicanerhat. Er det en Hippie-temafest, så kan du få Hippie dekoration strings i folie, som skaber en festlig stemning, og du kan dække op med servietter og papkrus i festlige farver. Gå selv på opdagelse hos Partybutikken og find festartikler til billige priser. Når du bestiller varer i webshoppen, får du en fin service, hurtig levering og fri fragt ved køb over 500 kr.