Rammeshoppen.dk rammer dit billedeformål

Der findes mange forskellige måder og metoder til, at man kan få fremhævet ens maleri, tegning, fotografi eller andet, som man gerne vil have tilpasset med den bedste og mest egnede ramme.

De forskellige muligheder og fordele med ramme-valg vil vi mere uddybende beskrive i dette indlæg.

Du kan købe de følgende forskellige beskrevne ramme via dette link, hvor de bedste varianter findes til den bedste pris: Rammeshoppen.dk.

Der er den klassiske metode, hvor man sætter ens motiv i glas og ramme, eller blot vælger rammen, som kan være alt fra en minimalistisk-designet ramme i en neutral farve til en stor ornamenteret anordning, der skal special-fremstilles i en pangfarve.

Angående specialfremstillingen handler det om, at det kan være, man har et aparte motiv, der ikke passer i standmålene for almindelige rammer, og det kan derfor tage en evighed at finde den rigtige, hvorfor man får lavet en ramme efter mål.

At sætte motivet i glas hjælper desuden med at bevare motivet.

Hvis man har noget større end et maleri, for eksempel en trøje, nogle guitar-plektre, mønter eller andet, man gerne vil have hængt op, skal man bruge en boksramme, da der netop er en dybde fra bagpartiet og frem til den yderste ramme, så der er plads til noget større end for eksempel et maleri at hænge op.

Man kan også fremhæve motivet på en måde, der minder lidt om samme metode som med en boksramme, men hvor motivet stadig er et almindeligt maleri blandt andet.

Det gør man med en svæveramme, som er en ramme, der får det til at ligne, at motivet svæver ud fra væggen, hvilket forklarer navnet til denne rammeløsning.

Atter kan du også benytte en passepartout, som mere egner sig til kanterne på maleriet, som man så kan vælge i mange forskellige farver, der passer til maleriet således, at elementer ved motivet bliver fremhævet.

Prøv dig frem med en rammemetode, der passer sig bedst, til du har fundet den rigtige.