Reagensglassets vigtige rolle i et laboratorie

  

Naturfagene i skolen er vigtige for forståelsen af verdenssammenhæng, men især de fag, der foregår i laboratorier kan gøre selv den mest erfarne underviser nervøs. For et helt lokale fyldt med børn, forskellige kemikalier og andet materiale, der kræver forsigtighed, kan være svært at overskue. Derfor er det vigtigt med produkter, man kan stole på; produkter af en vis kvalitet, sådan at man ikke behøver at bekymre sig om elevernes sikkerhed, men blot kan koncentrere sig om at undervise. Et godt sted at starte er ved at investere i nogle gode reagensglas. Reagensglas er nemlig meget mere end blot de aflange glasrør. De fås i mange længder og bredder, og de så ofte oversete glas spiller en vigtig rolle i laboratorierne. Udover at de skal kunne indeholde mange forskellige væsker, stoffer og materialer, så skal de kunne tåle høje temperaturer uden at brugeren på noget tidspunkt er i fare for at komme til skade.

Forskning med gode betingelser

Også i forskningslaboratoriet er sikkerhed også af største vigtighed. Men også præcisionen og sikkerhed i forbindelse med ens resultater er vigtig. Uoverensstemmelser i ens resultater på grund af ens udstyr kan undgås, hvis man sikre sig at ens reagensglas er af en høj kvalitet. I sådanne sammenhænge er det også fordelagtigt at have forskellige størrelser og typer af reagensglas, således at ens arbejde kan foregå så gnidningsfrit som muligt.

Laboratorieudstyr, service og support

Hos den veletablerede virksomhed Scandiact finder I kvalitetsreagensglas og –produkter til en ordentlig pris. Derudover får I:

  • Dag til dag levering på lagervarer
  • Sikker handel og gratis returnering
  • Online support alle hverdage

Se meget mere samt hele deres udvalg af reagensglas på deres hjemmeside og skab et sikkert arbejdsmiljø i laboratoriet.