Rengøring og ejendomsservice

Er du på udkig efter professionel rengøring? Og leder du efter et rengøringsfirma, der grundigt og pålideligt, og hvis services bygger på solid erfaring? Så tag et kig forbi Rengoringsfirma.dk. Rengoringsfirma.dk kan hjælpe med mange forskellige opgaver – både i privat og erhvervsmæssigt regi. 

Privat rengøring

En af de opgaver, som Rengoringsfirma.dk kan hjælpe med, er privat rengøring i Ballerup, Rødovre og Herlev. Der er fokus på høj kvalitet og god service, og medarbejderne hos Rengoringsfirma.dk er erfarne fagfolk – du kan hermed forvente et skinnede rent resultat. Det er muligt at indgå en fast aftale om rengøring. Hermed skræddersys der er en aftale med dig, der passer til dine behov for privat rengøring. Det er nemlig meget forskelligt, hvilke behov folk har, når det kommer til dette – og i samråd med dig findes den bedste løsning, hvad end dette er én gang om ugen eller oftere. Der tilknyttes en fast medarbejder til din rengøringsordning. Dette sikrer tryghed og et godt resultat hver gang.

Øvrige service

Udover privat rengøring tilbyder Rengoringsfirma.dk kontorrengøring, erhvervsrengøring, trappevask, vinduespolering og ejendomsservice i Ballerup, Rødovre og Herlev. Kontorrengøring kan være en rigtig god investering i din virksomhed, da det er vigtigt for trivslen at have rent arbejdslokaler. Det er centralt, at medarbejderne føler sig tilpas på arbejdspladsen. Kontorrengøring er altså en investering i arbejdsmiljøet. Der arbejdes udelukkende med Svanemærkede rengøringsmidler hos Rengoringsfirma.dk I forbindelse med ejendomsservice er der fokus på, hvilke opgaver I har brug for at få løst – og hvor ofte. Rengøring, hækkeklipning, græsslåning, rengøring, vedligeholdelse af udendørsarealer – ejendomsservice kan se ud på mange måder, og hos Rengoringsfirma.dk finder du stor fleksibilitet og rig erfaring. Rengoringsfirma.dk påtager sig ligeledes at tømme lejligheder, sørger for beboerkontakten og vil også gerne stå for aflæsninger m.m. Der tilstræbes altid et forhold til kunden der er bygget på tillid og god kontakt.