Ruko låse – når du vil sikre hele dit hjem mod indbrud

Når det handler om låse i høj kvalitet, har Ruko altid markeret sig blandt favoritterne – ikke kun hos de enkelte boligejere, men også hos politi og forsikringsselskaber. Ruko står for kvalitet – og Ruko har altid være på forkant med den teknologiske udvikling. Derfor er du særdeles godt hjulpet med Ruko låse, når det handler om at sikre dit hjem.

Ruko Serie 1200 – holdbare låse af høj kvalitet

Især det nyeste skud på Ruko stammen, Ruko Serie 1200, har markeret sig inden for sikringssystemer af usædvanlig høj standard. 12-tallet i 1200 står for antallet af koder på nøglen, hvilket er særdeles højt. Til sammenligning har låsesystemer af ældre dato, som ofte stadig sidder i deres respektive døre og ikke er blevet skiftet ud i tyve år, færre end fem koder. Dette gør dem meget nemme for indbrudstyve at dirke op – og er de samtidig slidte, gør det ikke sagen meget bedre.

Hvis du står med en nyerhvervet bolig, og kan se, at låsene er gamle og slidte, kan det derfor anbefales, at du skifter dem ud med låse fra Ruko Serie 1200. Og nu hvor du er i gang med at skifte dine gamle låse ud med nye, kan du passende tage et kig på altandøre og vinduer i dit hjem. Det er nemlig ikke kun hoveddøren og køkkendøren, som skal sikres. Tyvene vil, såfremt du har skiftet låsene på yderdørene, søge at finde en anden måde at komme ind i dit hjem på.

Og lige så vigtigt det er at sikre tyvene mod at komme ind, er det at sikre, at de ikke kan vælge en større udgang. En tyv kan måske godt komme ind gennem en knust rude, men han får svært ved at komme ud samme vej med din fladskærm, din Arne Jacobsen stol eller din PH kogle under armen. Derfor bør alle potentielle flugtveje i huset sikres med låse, der kræver nøgle at låse op – også indefra.

Find Ruko serie 1200 online, og spar mange penge

Med Ruko Serie 1200 kan du sikre hele dit hjem, og dermed beskytte dig mod at miste dine ejendele ved et indbrud. De ultra sikre og hårdføre låse er dirkesikre og er patenteret, så de ikke uden videre kan kopieres. Og hvis du vælger at få monteret Ruko Serie 1200 på samtlige indgange i din bolig, kan du låse dem alle sammen med én og samme nøgle.

Find Ruko låse billigt hos laaserabatten.dk