Sådan får du mest ud af dine maskiner

Som entreprenør eller anden type arbejdsmand arbejder du dagligt med både store og små maskiner, som skal udføre dit arbejde. Du er højst sandsynligt dybt afhængig af din maskinpark, og at tingene virker, når du har brug for det.

Slid, vind, vejr og andre forhold påvirker dog dine maskiner, og derfor er det vigtigt at give dem de bedste betingelser for at holde så lang tid som muligt. Fordi det er dyrt at købe de store maskiner ind – men det kan blive meget dyrere, hvis du ikke tager dig ordentligt af dem. Få her gode råd til optimal vedligeholdelse.

Køb hydraulik fittings af ordentlig kvalitet

Det er altid vigtigt med kvalitetsløsninger uanset formålet, men det er særligt vigtigt, at du til dine maskiner benytter hydraulik fittings af ordentlig kvalitet for at mindske risikoen for nedbrud. Samtidig kan du sikre dig, at din maskine fungerer akkurat, som du ønsker.

Der findes mange forskellige hydraulik fittings til et stort væld af formål, og det handler for dig om at vurdere din situation nøje for at finde ud af, hvad du har brug for. Spørg eventuelt din leverandør – de har godt styr på det som eksperter.

Beskyt mod vind og vejr

Lige så vel som du sætter dine havestole ind om efteråret, bør du også opbevare dine maskiner indendørs for at få den optimale levetid. Det er muligt, at de som udgangspunkt er designet til at kunne håndtere rust, men alt slides mere op over tid, hvis det står udenfor og er udsat for både vind og frost.

Hvis dine maskiner har stået udenfor hele vinteren uden at have været i brug, er der en god chance for, at det kan blive en omstændig omgang at få dem i topform igen.