Sådan kan Oticon hjælpe dig

Hurtigt forklaret kan firmaet hjælpe dig med din hørelse i længden, da det danske firma Oticon er kendt for at producere høreapparater, reservedele og supplementer dertil.

Ens hørelse er nemlig ikke noget, man skal lege med, og det gælder faktisk, om man så vil forbedre ens hørelse, der kan være blevet beskadiget af forskellige årsager, eller hvis hørelsen ganske enkelt er blevet slidt med årene. 
Oticon kan også hjælpe, hvis årsagen til den dalende hørelse ligger i en medfødt deffekt, som man gerne vil afhælpe.

Uanset årsagen til at genvinde hørelsen så bedst, som det er muligt, så skal man vælge Oticon som leverandør af den hørelse-forbedring- eller -løsning, som man leder efter.

For her er der tale om et stolt firma, der i mere end 100 år har gjort deres for, at mennesker skal kunne høre godt.

Det startede også alt sammen af en kærlighed gestus fra husbond til hustru, da Hans Demant i Odense tilbage i år 1904 ville hjælpe sin kone med sin dårlige hørelse.

Da Anden Verdenskrig rasede, fik sønnen, William Demant, lysten til at starte en produktion af høreapparater, og kort efter krigen, nærmere bestemt i 1946, fandt man så de første, rigtige Oticon-høreapparater på markedet, hvor Oticon – der nu er et aktieselskab – siden har produceret mange høreapparater og hjælpemidler dertil.

Det har gavnet mange mennesker på tværs af den danske landegrænse, da over 100 lande benytter sig af apparater fra Oticon.

Virksomheden har salgsvirksomheder i over 20 lande, ansatte på et antal omkring 3500, omtrent 80 distributører og vundet over 20 priser for deres indsats på området.
De 20 priser er faktisk landet hos dem fra blot 1991 og frem.

Oticon er en del af William Demant Holding, og i 2016 omsatte de for flotte 12 milliarder kroner.

Så du kan nok se, hvorfor dine ører er i sikre hænder, når du anskaffer dig produkter fra Oticon.