Sådan redder du skadet hår

Du kender det måske: dit hår er blevet tørt, kruset og ødelagt. Du føler ikke, at der er en løsning på problemet – men frygt ej! Du kan sagtens redde dit ellers meget skadede hår. Vil du vide mere om hvordan? Så læs med herunder og se, hvordan pleje, shampoo og conditioner kan hjælpe dig.

Invester i professionelle og gode hårprodukter

En af måderne hvorpå du kan redde dit skadede hår, er ved brug af professionelle og gode hårprodukter. Grunden til at rigtigt mange hårprodukter er dyre, er fordi de er lavet med fantastiske ingredienser af professionelle fagmænd på området. Gode hårprodukter kan være en af de primære grunde til smukt, fyldigt og lækkert hår! Brug eksempelvis shampoo og conditioner til dit hår. Shampoo og conditioner er nemlig med til at rense dit hår og bygge det op igen.

Få klippet håret jævnligt

Du tror det måske ikke, men det kan faktisk hjælpe din hår at blive klippet. Ved at klippe håret jævnligt fjerner du det ”døde” hår, så nyt kan komme til. Jo oftere du klipper dit hår, jo hurtigere gror det. Det kan især være svært for dig med langt hår at holde dine spidser flotte og bløde. Sørg altid for at få klippet hår hos en professionel, der leverer godt håndværk – ellers kan det gå grueligt galt, og gøre mere skade end gavn!

Lær din hårtype at kende

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det vigtigt, at du lærer dit hår rigtigt godt at kende – uanset om det er skadet eller ej. Du kan for eksempel undersøge, hvor vidt du har tørt eller fedtet hår, glat eller krøllet hår og tykt eller tyndt hår. Du vil med sikkerhed blive overrasket over udfaldet! Er du i tvivl om din hårtype, kan det være en god ide at kontakte en professionel fagmand – herunder eksempelvis en god frisør. Her vil du kunne finde alt din manglende information om dit hår! Det er bare med at undersøge din hårtype.