Seasidegroup.dk

Seasidegroup.dk er en dansk webshop, som forhandler eksklusivt modetøj og sko til både mænd og kvinder. Her forhandles flere kendte internationale og skandinaviske tøjmærker, som eksempelvis Tommy Hilfiger, Part Two, Calvin Klein og Day Birger Et Mikkelsen til kvinder og Boss, Lacoste og Gant til herrer. Udover tøj og sko forhandles der desuden eksklusivt lingeri og badetøj samt skønne accessories i form af smykker fra Julie Sandlau, strømper fra Wolford og tasker fra Markberg. 

Seasidegroup.dk henvender sig til alle, der er interesserede i mode og i særdeleshed til dem, der sætter pris på moderigtige kvalitetsprodukter, som følger tidens trends. Der forhandles altid et bredt udvalg af sæsonens mest aktuelle tøj og sko, så den stilbevidste forbrugers ønsker og behov kan imødekommes bedst muligt.

Er du en kvinde eller mand i din bedste alder og sætter du pris på godt og moderigtigt design kombineret med uovertruffen kvalitet, så er Seasidegroup.dk helt sikkert noget for dig. Uanset om du er på udkig efter den næste lille sorte eller de nye vinterstøvler, så kan du med sikkerhed finde nogle gode muligheder her. Der er løbende gode tilbud på shoppen, mens der også løbende tilføjes nye interessante items – så det kan godt betale sig at holde øje. På hjemmesiden kan du desuden blive medlem af kundeklubben, som giver dig mulighed for at blive informeret om produkt nyheder, få gode råd og styling tips. 

Hos Seasidegroup.dk er kvaliteten i højsædet og der bliver i høj grad lagt vægt herpå i forhold til udvælgelsen af brands, der forhandles på siden. De kyndige indkøbere har altid fingeren på pulsen og følger nøje med i hvad der sker i modebilledet, så de mest populære tendenser afspejles i udvalget. 

Udover på webshoppen kan Seasidegroup også besøges i en af de tre skønne butikker i Blokhus eller Løkken, hvor det dygtige personale står klar til at hjælpe.