Slip for dun med voksning af overlæbe

De små dun på overlæben kan være meget irriterende, når de begynder at møde op i flokkevis. Hvis du gerne vil undgå at skulle barbere dem af eller bruge pinefulde metoder, som at fjerne dem med pincet, så kan du med voksning af overlæben slippe for bøvlet i op til fire uger af gangen.

Den bedste behandling

Hos Beauty and Style tilbyder vi voksning af overlæbe som behandling for kun 60 kr. Du behøver altså ikke at smadre sparegrisen, når dunene skal væk cirka hver fjerde uge. Du skal være opmærksom på, at for at kunne udføre behandlingen skal hårene være minimum 0,5 cm. Ved denne længde kan voksen få fat om håret og trække det ordentligt ud, så du får et jævnt og flot resultat.

De lækreste produkter

Vi går op i at bruge produkter, som er af høj kvalitet. Til voksning af overlæbe bruger vi produkter fra mærket Depiléve. Vi sørger derudover, at produkterne passer til lige præcis din hudtype samt hårstruktur, for at du er tilfreds med resultatet efter behandlingen. Du kan derfor trygt lægge dig i stolen og blive forkælet hos os med fantastiske produkter.

Book en tid allerede i dag

Slip for bøvlet med de små hår på overlæben og book en tid hos os allerede i dag. Vi har afdelinger overalt i landet samt et professionelt team, der elsker at få dig til at føle dig som den bedste version af dig selv. Har du mere lyst til at prøve kræfter med voks af overlæbe selv derhjemme, så vil vi anbefale at tage et kig i vores store udvalg af skønhedsprodukter. Sidder du tilbage med spørgsmål eller henvendelser, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.