Store krukker

Hos NorthByNorth finder du et kæmpe udvalg af smukke krukker i flere flotte farver og i størrelser fra 40 til 155cm til ethvert dekorativt formål. Deres store krukker er i højeste kvalitet og findes i flere flotte designs og stilarter, der er i tråd med tidens boligtrends.

De tilbyder et væld af håndmalede krukker og vaser, som alle er malet af ejer Niels Hjorth. Hver enkel krukke og vase har fået sit helt eget udtryk og stilart, hvilket betyder at alle produkter hos NorthbyNorth er unikke, hvor der ikke findes to, som er 100% ens.

Lad dig inspirere af deres store udvalg af krukker i showroomet i Skovlunde ved København, eller du kan bestille dine favoritvarer online. Der er altid gode tilbud hos NorthbyNorth, da de har faste lave priser, som ligger 30-50% under markedspriserne.

Store krukker i kvalitets ler

Bæredygtighed er en af de vigtigste byggesten hos NorthbyNorth, som importer fantastiske krukker, og vaser fra Ho Chi Minh, Provinsen i Vietnam. Her har de med omhu udvalgt nogle få fabrikker, som de samarbejder med, der sikrer en lokal, bæredygtig produktion.

Alle krukker hos NorthbyNorth er lavet af lokalt kvalitets ler, og brændt ved 1200 grader. De bliver efterfølgende behandlet med lak, således at de kan tåle at stå udenfor hele året rundt, hvis man blot man husker at følge denne enkle vejledning:

– Hæv krukkerne lidt fra jorden, så alt vand kan løbe ud og væk fra krukken.

– Når frosten melder sin ankomst, så skal man ikke flytte rundt på krukkerne.

Med dekorative, håndmalede krukker og vaser fra NorthbyNorth kan du hurtigt og nemt skabe det udtryk og den stemning, som passer til dig og din unikke personlige stil.