Stort udvalg af punktsugearme på Ventshop.dk

Ligegyldigt hvilken form for punktsugearm du er på udkig efter – om den skal være loft-, væg- eller bordmonteret, så anbefaler vi dig at besøge Ventshop.dk, som er din ekspert i ventilation og tilbyder alt inden for moderne ventilationsløsninger. De punktsugearme, som er monterede, er naturligvis stationære. Hvis du snarere har brug for en mobil udsugningsløsning, som er ekstra fleksibel, så fortvivl ikke – vi har flere forskellige transportable modeller, som er særligt velegnet til dig, der arbejder ved flere forskellige stationer på din arbejdsplads og har skiftende behov for udsugning. I vores webshop finder du udelukkende punktsugearme fra anerkendte producenter såsom Geovent, Gram, Fumex og Parlock, som hører hjemme blandt de bedste producenter på markedet, og hvis kvalitet vi kan stå 100 % inde for. På Ventshop.dk kan du vælge imellem mere end 15 forskellige produkter under kategorien ”Punktsugearme”, og du kan erhverve dig en punktsugearm helt ned til under 2000 kroner. Vi tilbyder punktsugearme i mange forskellige designs, materialer, størrelser og prisklasser, og derfor har vi garanteret også en, som kan opfylde dine behov.

Hvad er en punktsugearm?

En punktsugearm er en fleksibel udsugningsmaskine, som giver dig mulighed for kraftig udsugning. Armen kan justeres efter ønske inden for et afgrænset område uden særlig brug af kræfter. Alle vores punktsugearme er ergonomisk korrekte, hvilket betyder, at de ved brug ikke belaster din krop og tvinger den til at indtage positioner, som er ubehagelige for dig. At håndtere en punktsugearm kræver ikke nogen form for teknisk snilde – dens forskellige funktioner er simple for enhver at benytte. Punktsugearmens fornemmeste opgave er at sikre dig og dine kollegaer et godt og sundt indeklima på jeres arbejdsplads. At investere i en punktsugearm er dermed synonym med at værne om dit eget og dine medarbejderes helbred. Punktsugearme er særligt nyttige på arbejdspladser såsom laboratorier, smedeværksteder, maskinfabrikker, hospitaler og frisørsaloner, hvor giftige gasser og dampe, svejserøg og olietåger er en uundgåelig del af hverdagen. Punktsugearmen fjerner den forurenede luft, så du og dine kollegaer undgår risikoen for at blive udsat for de alvorlige konsekvenser, som det kan indebære at arbejde i denne type miljøer.

Vensthop.dk er din specialist i ventilationsløsninger

Hos Ventshop.dk har vi mere end 20 års erfaring på ventilationsmarkedet. Det gør os i dag til eksperter inden for branchen, og du er til enhver tid velkommen til at gøre brug af vores viden. Vi kan kontaktes på telefon +45 44 66 17 77 og mail info@ventshop.dk.