Svømmebriller fra Speedo og Arena hos swimoasen.dk

Hvis du – eller dit barn – er en rigtig vandhund, tilbringer du sikkert mange timer i svømmehallen på ugentlig eller månedlig basis. Og her igennem er du sikkert bekendt med, hvad det klorholdige vand gør ved hud, hår, og de mere sårbare steder på kroppen – for eksempel øjnene.

Beskyt øjnene med svømmebriller, når du svømmer i klorvand

Vand i svømmehaller og offentlige svømmebassiner tilsættes ofte større mængder af klor for at dræbe de bakterier, der bor på vores hud, og som ofte ikke vaskes ordentligt af inden svømmeturen. Dette har naturligvis sine fordele, da man undgår de værste infektioner. Men da klor udtørrer huden omkring øjnene, kan man risikere, at den sarte hud bliver irriteret og kløende. Tør og irriteret hud, som man rører ved ofte, udgør et prima vækstlag for de bakterier, vi udsættes for i hverdagen. Og dermed er øjne og øjenomgivelser faktisk i højere risiko for infektioner, end hvis man badede i ferskvand.

Derfor er det en rigtig god idé at beskytte øjnene og de sarte øjenomgivelser med et par tætte svømmebriller af høj kvalitet. Samtidig giver svømmebriller den store fordel, at det bliver muligt at holde øjnene åbne under vandet. Dette er en stor fordel, når man skal lære at have hovedet under vand, lære at dykke, eller blot svømme andet end langsom motionssvømning.

Brug svømmebriller på stranden, og slip for saltvand i øjnene

Det er skønt at svømme i åbent vand om sommeren og på solferien. Men det saltholdige vand kan svide i øjnene, og gøre svømmeturen til en noget blandet fornøjelse. Derfor kan du få mere ud af din svømmetur, hvis du bruger tætsiddende svømmebriller, som holder saltvandet væk fra øjnene. Bruger du kontaktlinser, har svømmebriller samtidig den store fordel, at du kan svømme med linserne i. Så kan du se, hvad der sker omkring dig – også under vandets overflade. Svømmebriller fås også med tonede glas, så du ikke generes af solens skarpe stråler.

Køb billige svømmebriller fra kendte mærker hos swimoasen.dk

Hvis du leder efter svømmebriller til dig selv, dit barn eller måske hele familien, kan du med fordel kigge forbi swimoasen.dk. Her finder du et bredt og velassorteret udvalg af svømmebriller i alle størrelser – både til børn og voksne. Swimoasen.dk er leveringsdygtige i svømmebriller fra de anerkendte og velanset brands Arena og Speedo. Samtlige svømmebriller i webshoppen på swimoasen.dk er forsynet med justérbare stropper for den optimale pasform samt anti-dug behandling.

Se hele udvalget af svømmebriller fra Speedo og Arena på Swimoasen.dk