Tag på jagt under havets overflade

Naturen er noget af det mest fantastiske vi har. Mange danskere rejser verden rundt i løbet af et liv for at opleve smukke naturfænomener som gletsjere, vandfald, bjerge, klipper, hvide sandstrande, regnskove og meget andet. Men vi har også enorm meget smuk natur i Danmark. Blandt andet vores store, flade marker, tætpakkede vilde skove, lange kyststrækninger og store have.

Og særligt havene er interessante. For faktisk har vi mennesker kun udforsket omkring ti procent af havet. Derfor er der stadig rig mulighed for at finde ukendte ting og gøre opdagelser, som ingen har gjort før. Der er mange forunderlige ting og smukke skabninger, der lever under havets overflade, og hvis du godt kan lide eventyr, udflugter, natur og oplevelser, så er det helt klart noget, du bør overveje.

Tag et dykkerkursus

Hvis du gerne vil på eventyr i det store hav, så skal du først og fremmest have et dykkerkursus. Det er nemlig ikke helt ufarligt at svømme rundt på åbent hav, og slet ikke at dykke ned i det. Der er mange ukendte faktorer, og du skal også vide en masse om ilt, udstyr, og hvad du gør, hvis du kommer ud for noget farligt. Et basis-dykkekursus hedder Open Water, og her lærer du om alt det basale indenfor dykning, så du kan blive fritidsdykker og dykke i din fritid. Kurset er certificeret, og du kan bruge certifikatet i hele verden, så du kan dykke i Australien, Egypten og andre kendte dykkerlokationer.

Vil du gerne længere ned, ens Open Water-kurset tillader dig, kan du tage et undervandsjagt kursus. Her lærer du, hvordan du jager under vandet, f.eks. med harpun, så du kan blive en vaskeægte undervandsglobetrotter.

Dykning er en fantastisk måde at sanse og opleve naturen på – og så er det god motion.