Tasker til alle begivenheder

Står du og mangler en taske til hverdag, arbejde, skole eller fest? Eller blot noget nyt at svinge henover skulderen? Men kan du ikke finde hoved og hale i, hvilken du skal bruge dine hårdt tjente penge på. Det kan være svært at finde den helt perfekte taske, der både passer til din personlige stil og er pengene værd. I en tid, hvor vi lever meget i en smid-ud-kultur, kan det være en god idé at investere i lækre produkter med en lang levetid.

Et materiale, der holder længe og er pengene værd, er læder. Det bliver ikke lige så let slidt og er meget modstandsdygtigt, hvis man behandler det korrekt.

Her kan man fremhæve et mærke som Núnoo, der har et bredt udvalg af tasker i flere størrelser og looks. Blandt andet deres model Mille i ruskind er perfekt til skolebrug, med god plads til computeren og penalhuset. Eller skuldertasken Helena i forvasket kalvelæder. Den er perfekt til at holde styr på de mest nødvendige ting, når du skal ud af døren. Den har mange lynlåslommer, en skulderhank, der kan reguleres efter behov, og fede nitter, der kan give ethvert look lidt kant.
Der er også modellerne Josephine, Celine, Alberte og mange flere, som alle er lavet i det samme lækre skind eller ruskind og kommer i farverne cognac, sort og grøn.

 

Punge der ikke gør ondt på pengene

Vi har en tendens til at putte alverdens ting ned i vores tasker. Man står altid og roder i 5 minutter efter Dankortet langt nede i crossovertasken, når man står ved kassen i Netto. Samtidig kan man fornemme ud af baghovedet, at køen bliver længere og længere. Det kan løses ved at have en god og stor pung, du nemt kan finde, når din skuldertaske på magisk vis bliver til Narnia. Hos Núnoo sidder farverne og udseendet lige i skabet. Deres clutches og punge er lavet af samme lækre materialer, som deres tasker, og de kan både fås med guld eller sølv lynlås. Med en bred vifte af farver, er det næsten umuligt ikke at finde en ny frisk pung, der matcher din personlighed.  

Blandt andet engbork.dk forhandler et bredt udvalg af Núnoo produkter. Du kan altid kontakte deres kundeservice, hvis du har spørgsmål eller ønsker i forhold til din nye taske.