Undgå overophedede lokaler med solfilm til vinduer fra solfilm.dk

Er du også ved at smelte i heden på de lange sommerdage i storrumskontoret – eller fordamper koncentrationen i klasseværelset, når de sene eftermiddagstimer sætter ind, og lokalet er varmet op efter en hel dag med direkte sollys?

I mange nyere byggerier, som anvendes til såvel kontorer, undervisnings institutioner og industri,  kan vinduerne ikke åbnes tilstrækkeligt til, at man kan skabe gennemtræk. Derfor bliver luften kvalm og stillestående om sommeren, når solen ubarmhjertigt sender sine varmende stråler gennem vinduerne (som oftest store panorama vinduer) – og ofte kan air condition eller klima anlæg ganske enkelt ikke følge med. Derfor oplever vi, som arbejder i denne type bygninger, at det, der skulle give luft og lys i lokalerne – de store, flotte vinduer – i stedet forvandler dem til bageovne.

Reducér varmeudviklingen i kontoret med solfilm

Ofte har arkitekten ikke helt gennemtænkt dette scenarie, som ofte fører til, at temperaturen bliver ubehageligt høj. Og dette skader bundlinjen på mere end én måde. Undersøgelser har påvist, at produktiviteten i et kontormiljø falder med mere end fem procent for hver enkelt grad, temperaturen sniger sig over de 23 grader celsius. Og samtidig kommer air condition anlægget på overarbejde, hvilket medfører en voksende elregning.

Derfor bør du overveje, om det var en idé at montere solfilm på vinduerne i kontoret eller klasseværelset. Med solfilm reducerer du ikke kun varmepåvirkningen fra solens stråler – du fjerner også irriterende genskin fra solstrålerne i computerskærme, dæmper lyset til et tåleligt og arbejdsvenligt niveau, og mindsker solens falmende effekt på interiør, vægge og gulve.

Den lavere temperatur i lokalet vil desuden medføre, at elregningen skrumper, da air condition anlægget ikke længere skal knokle for at følge med.

Find solfilm til vinduer på solfilm.dk

Er du i markedet efter en billig og effktiv måde, hvorpå du kan holde dine kontorlokaler nedkølet i sommerperioden, kan du læse mere om solfilm til vinduer på solfilm.dk.