Vælg en god shampoo, når din hund skal i bad

Når du skal have din hund i bad, er det vigtigt, at du vælger en shampoo, der er lavet særligt til den. Hundes pels og hud er nemlig anderledes end menneskers hud og hår. Derfor kan du ikke bare bruge din egen shampoo til hunden. Generelt har hunde ikke brug for at komme i bad så ofte, men hvis din hund er blevet helt mudret til på en gåtur, eller den har rullet sig i noget ulækkert, kan det være nødvendigt at give den et bad. Hvis din hund ikke er meget for det, kan du lokke den med nogle godbidder. 

Et godt sted for dig at købe hundeshampoo, der er skænsom og nænsom mod hundens hud og pels er på petlux.dk. De har et stort udvalg af produkter til din hund. Det gør, at du nemt kan finde det, som du skal bruge. De har også et stort udvalg af forskellige former for shampoo til din hund. Det kan for eksempel være, hvis din hund har meget fedtet pels, har en lys pels, en glansfuld pels eller en tør hud eller kløer sig meget. Det kan derfor hjælpe din hund, at du vælger den rigtige shampoo til din hund. 

Hvis din hund ikke er beskidt, men hvis du synes, at dens pels ser fedtet ud eller lugter, kan du bruge en tørshampoo i stedet. Du behøver ikke at bruge vand sammen med shampooen, hvilket mange hunde foretrækker. Shampooen kan være med til at tage noget af lugten. Når shampooen ikke er flydende, gør det den smart at have med ud at rejse. Du risikerer ikke, at der går hul på shampooen, så den går i stykker i din bagage. Derudover kan det være svært at give din hund et bad med vand, når du er ude at rejse. Der har du tit ikke de samme muligheder, som når du er hjemme.