5 gaveideer til dine børn – Som ikke er legetøj

Kender du det, at du holder fødselsdag for dine børn, og de altid bliver overvældet med gaver, som de i virkeligheden ikke har brug for. Pakke efter pakke bliver der flået legetøj ud af gavepapiret. Tanken er god, men hele huset vrimler med det i forvejen. I dette indlæg får du fem gaveideer til dine børn, som ikke indebærer legetøj.

Tøj

Det er nok de færreste børn, som selv ønsker sig tøj, medmindre at det er udklædningstøj. Dog bliver de fleste børn alligevel glade for et par seje sko, en fin kjole eller en sjov trøje. Der findes rigtig meget tøj, som er designet præcis efter børnenes ønsker. Du kan bl.a. finde noget lækkert inde på Lillepip.dk.

Oplevelser

Det de fleste børn ønsker sig er i virkeligheden en masse gode oplevelser sammen med familie og venner. Derfor er oplevelser en helt fantastisk gave. Afhængig af børnenes alder, så kan det være en god ide at gøre det i forbindelse med selve fødselsdagen, for at det føles som en gave.

Årskort

Har dine børn et sted, som de elsker at tage hen? Hvis ja, så er det også en oplagt gavemulighed. Det kunne f.eks. være forlystelsesparker, zoologisk, tivoli eller andet. Sådan en slags gave er også noget mere langsigtet.

Bøger

Mange børn holder utrolig meget af, at få fortalt historier inden de skal sove. Nye bøger kan derfor også være en oplagt gaveide. Det er også noget, som man kan give børn i alle aldre.

En kage

Gaven her lyder måske lidt alternativ. Men hvis du har børn, som synes det er hyggeligt at bage, så kan du pakke ingredienserne ind til deres yndlingskage, som I skal bage sammen en dag.