Støvler til mænd

Støvler er et must til enhver mands efterårs- og vintergarderobe, men det kan være svært at finde det helt rigtige par. Støvler skal kunne lidt af det hele, men det er langt fra alle, som kan det. Last Studio er et af de få skobrands, som har de essentielle støvler til mænd. Her bliver der hverken bliver gået på kompromis med kvalitet, komfort eller look, og uanset hvad dagen bringer, vil skoen få dig i gennem netop dét.

Tidsløst og kvalitetssikker design
Last Studio er et af tidens mest populære og anerkendte skobrands til mænd, og med god grund. Støvlerne kommer i flere forskellige materialer og farver, herunder mørke- og lysebrun, cognac og sort, såvel som læder og russkind. Udvalget spænder bredt, men fælles for alle designs er, at de er tidløse og kvalitetssikre, så støvlerne kan bruges sæson efter sæson. Uanset om du står og mangler et par støvler til den travle arbejdsdag eller den næste bytur, så har Last Studio altså med sikkerhed den perfekte støvle til dig.

Specialister i læder
Last Studio er om nogen specialister i læder. Alt deres fodtøj er nemlig produceret i førsteklasseslæder, som er importeret fra nogle af de bedste garverier i Europa. Last Studio er desuden også medlem af LWG – leather working group – hvilket betyder, at alt deres læder er blevet revideret i henhold til LWG reglerne; herunder håndtering af kemikalier, vandforbrug ved garvning og håndtering af spildevand. Bæredygtighed er i højsædet, og de har en stærk holdning til, at kvalitet er bedre end kvantitet. Skoene er robuste og slidstærke som få, og så er det ovenikøbet kombineret med komfort.