Blødt og lækkert stribet sengetøj fra Aiayu

Aiayu er et mærke, som er kendt for deres naturlige materialer og lækre, nedtonede designs, der passer perfekt ind i det harmoniske, moderne hjem. Hvis du vil skrue op for hyggen i soveværelset og eventuelt skabe en hyggelig strand- eller sommerhusstemning, så kan du nu købe et flot sæt stribet sengetøj fra Aiayu.

Den smukkeste dobbeltdyne

Med dobbeltdynebetrækket, som er er blå-stribet med hvid baggrund, måler de klassiske 200×220 cm for en dobbelt dyne. Dynen har en lynlås-lukning, så du undgår trælse knapper, der springer op hele tiden. Med sættet medfølger to hovedpudebetræk, som kan leveres i forskellige størrelser. Med stribet sengetøj fra Aiayu kan du sætte prikken over i’et i dit soveværelse.

Eksklusivitet i soveværelset

Når du køber Aiayu sengetøj, køber du også et produkt i den bedste kvalitet. Vores sengetøj er lavet af 100% økologisk bomuldspoplin, som knitrer helt fantastisk og skaber den helt rigtige hyggelige stemning i soveværelset. Du finder vores forskellige slags sengetøj, ikke kun i striber, men i en lang række, naturlige lækre farver såsom Ivy, Khaki og Cocoa. Vores sengetøj er på grund af dets materialer, både let og åndbart, hvilket sikrer dig en god nats søvn.

Chetna bomuld

Det stribede sengetøj fra Aiayu er lavet af det såkaldte Chetna-bomuld. Chetna Organic er et program, som er non-profit. De hjælper farmere med at have ordnede forhold og bæredygtige produktioner. Bomulden er derudover GOTS certificeret, hvilket betyder at det er fremstillet under social og miljømæssig ansvarlighed. Du passer altså også bedre på kloden ved at købe holdbart og smukt sengetøj fra Aiayu end hvis du købte det hos Fast Fashion producenter. Tag et kig på vores udvalg allerede i dag og find det helt perfekte sengetøj til dig.