Cocktail shakere til at lave lækre drinks

Det har altid været lidt ekstra fint og elegant at drikke cocktails fremfor eksempelvis øl. En cocktail er en sofistikeret drink, som sætter en ekstra stemning af høj klasse og stil. Der findes sågar de velkendte cocktailparties, hvor man netop går rundt blandt de øvrige gæster og snakker om alt muligt, mens man sofistikeret indtager sin udsøgt lækre cocktail. Man er naturligvis også klædt efter konceptet, hvor mændene typisk er i smokings, mens kvinderne er klædt i flotte cocktailkjoler.

Cocktailparties kan være en fryd at deltage i, men desværre afholdes denne form for fest sjældent i blandt den almindelige dansker. Cocktailparties ses oftere som efterfølgere til rød-løber events, prisuddelinger og lignende. De er derfor oftest kun at finde blandt de højere lag i samfundet.

Men det kan da ikke være rigtigt, at det kun skal være de rige mennesker, der skal have lov til at klæde sig fint og sippe til lækre cocktails? Absolut ikke!
Der er overhovedet intet til hindre for, at man selv afholder et cocktailparty for folk i sin omgangskreds. Der behøver ikke at være en uddannet bartender og tredive forskellige slags vodka, for at man kan lave lækre cocktails. Det eneste, man egentlig behøver, er en cocktail shaker og nogle få typer alkohol og tilbehør. Det kan indkøbes forholdsvis billigt.

Hos drinkworld.dk er det muligt at købe det nødvendige udstyr for at kunne lave cocktails, til en utrolig billig pris. Derudover er der også et stort udvalg inden for de forskellige typer af cocktailshakere. Her handler det meget om hvilken type, der passer bedst til ens temperament. Man kan naturligvis få den klassiske shaker, som de fleste nok har et billede af inde i hovedet, hvor det er låg og si indbygget. Denne cocktailshaker kan indkøbes hos drinkworld.dk for bare 170 kr.
En anden type shaker er boston-shakeren. Denne type bruges ofte af professionelle bartendere og ses på diverse barer og natklubber. Denne shaker har ikke et låg, men skal derimod kombineres med mixerglas, som bruges som låg i stedet. Når selve væsken skal hældes ud af shakeren og op i serveringsglasset, har man brug for en strainer, som fungerer som si. Vælger man en boston shaker, skal man derfor være klar over, at der er i alt tre ting, man skal anskaffe sig, før man kan lave cocktails.

Hos drinkworld.dk findes der flere typer inden for den samme shaker. Eksempelvis kan man få en boston shaker med vinyl betræk, så shakeren ikke bliver glat og glider ud af hænderne på brugeren. Denne shaker er enormt brugervenlig, da shakeren hurtigt kan blive glat, når der dannes kondens på ydersiden grundet isterningerne i shakeren.

Med en cocktailshaker har man allerede det mest nødvendige udstyr for at kunne lave en lækker cocktail. Det kan dog være værd at overveje, om man skal anskaffe sig yderligere udstyr som eksempelvis støder, jigger og barske, så mere kompakte drinks, for eksempel mojito, også kan laves.
En cocktail shaker er et relevant og elsket barudstyr, som kan bruges af alle,d er ønsker at servere lækre cocktails for sine gæster.