Dansevinyl til din næste dans

Ballet, tango, stepdans, foxtrot, hip-hop, hop nogenlunde i takt til musikken, kinddans, jeg-er-blevet-lidt-for-fuld-dans. Det betyder ikke så meget, hvilken type dans, du eller dine kunder foretrækker. Sunstill.dk leverer dansevinyl til enhver anledning.

Der er en verden til forskel på dansegulves holdbarhed og fleksibilitet. Måske leder du efter et dansegulv i forbindelse med et enkelt event, måske skal det transporteres rundt på turné, eller måske er du på jagt efter et nyt, fast dansegulv, der gerne skulle kunne holde mange år frem.

Hos Sunstill.dk finder du det hele. Sunstill tilbyder dansevinyl i 1,2 mm tykkelse, der er perfekt til turné, fordi det lægger sig hurtigt, så det er klar til dans kort tid efter opsætning. Skal du derimod have et nyt permanent gulv, tilbyder Sunstill også stødabsorberende gulve, så du og dine kunder kan slå jer løs på dansegulvet i længere tid uden at få ømme fødder. Desuden kan du få dansevinylen i et væld af farver. Du kan vælge alt fra glitter og pangfarver til de mere klassiske gulve i sort eller træ. Du kan få Sunstills dansevinyl med glat eller mat overflade.

Flot dansegulv til en god pris

Sunstill.dk tilbyder desuden undergulve til dansevinyl, og du kan få både permanente og mobile sprungfloors til dit nye dansegulv. Det hele er selvfølgelig i konkurrencedygtige priser, og når du handler hos Sunstill, er du samtidig sikret stor kvalitet og ekspertise. Firmaet har solgt materiel til gode oplevelser i mere end 35 år, og de har stor erfaring med at hjælpe deres kunder til at finde det helt rigtige produkt.

Vil du vide mere? Tøv ikke med at kontakte Sunstill på tlf.: +45 86 92 45 54 eller mail: info@sunstill.dk.