Find den bedste løsning til dit gulv via Vestbjergepoxygulve.dk

Lokaler eller områder med stort slid og stor belastning kræver et specielt gulv. Har du brug for information og vejledning til at finde frem til den bedste gulvløsning til dit behov, så er det blot at besøge Vestbjergepoxygulve.dk.

Hos Vestbjerg Epoxygulve er de eksperter i specielle gulvløsninger og til at finde frem til lige præcis den løsning, der passer til dit behov. Virksomheden har specialiseret sig i overfladebehandlinger med epoxy polyurethan, acryl og flydemørtel, der giver de stærkeste gulve på markedet. Via websitet kan du hente masser af information, så du kan blive guidet til at træffe den rette beslutning til dit gulvområde.

Blandt de muligheder, som de tilbyder hos Vestbjerg Epoxygulve er Epoxygulve, der bare generelt er super langtidsholdbare, er nemme at vedligeholde, skridsikkert, rengøringsvenligt og faktisk stærkere end beton. Denne løsning er velegnet til steder, hvor der er industri, ved autoværksteder, i garager, på et lager samt i landbrug og fabrikker. Gulvløsningen er den stærkeste løsning i branchen, og derfor perfekt til steder, hvor der er tung trafik. Også polyurethangulve er en god løsning på steder, hvor der er stor belastning, men hvor løsningen også skal være blød og fleksibel. Dette kan være i forretninger, fitnesscentre, sportshaller, institutioner, men også i køkkenet eller måske børneværelser. Gulvet giver nemlig også god gangkomfort og lyddæmpende effekt og er samtidig vandtæt og resistent over for alle typer af rengøringsmidler.

Endnu en løsningsmodel er stengulve, altså små sten, der er limet sammen med epoxy, hvilket giver gulvet en skinnende glans samtidig med at gulvet er yderst slidstærk. Super løsning til blandt andet udstillingsområder, entreer, i indgangspartier plus til garager og i butikker. Blandt andre udendørs løsninger kan nævnes en granitløsning, der kan lavet på kedelige betonoverflader. En løsning der bliver mere modstandsdygtig over for såvel snavs som slid og belastning. God løsning til parkeringsområder, på trapper og svalegange, måske på gangstier samt altaner og mange andre steder.

Der findes helt sikker en løsning, der matcher dit behov. Og du er er altid velkommen til at kontakte Vestbjerg Epoxygulve for at få en grundig vejledning, om hvilket gulv du skal vælge.