Find din perfekte nathue her

En nathue er en fantastisk makker til dig, som ønsker at få en god nats søvn. Hvis du lider af hårtab af den eller anden grund, kan det være, du lider af at have en ekstra sensitiv hovedbund. Derfor kan en nathue være en god løsning for dig, så din hovedbund bliver skånet mod at gnide mod hovedpudebetrækket hele natten. Hos Shop Parykker har vi flere forskellige typer nathuer, som kan passe til dig.

Slip for kløe og irritation

En nathue kan være med til at sørge for, du vågner med en rolig og blød hovedbund, som er helt fri for gener så som kløen eller anden irritation. De nathuer du finder i vores sortiment er både bløde og åndbare, så din hud har de bedste forudsætninger i løbet af natten. Har du brug for ekstra beskyttelse i løbet af dagen, kan du selvfølgelig også bære din nathue derhjemme. På den måde kan din nathue også beskytte dig mod solens farlige stråler og vind og vejr.

Unik teknologi

I vores sortiment hos Shop Parykker finder du blandt andet nathuer fra Christine Headwear, som yder optimal komfort for dig med en helt særlige CareTech Milk-kvalitet. CareTech Milk går ud på at helt unikke mælkefibre støtter huden med at bibeholde dets naturlige fugtighed, så du vågner med en frisk og blød hovedbund. Vores nathuer er også lavet af bambusmaterialer, hvilket er et yderst blødt og åndbart materiale. Med en lækker og blød nathue fra Shop Parykker giver du altså din hud og dig selv de bedste forudsætninger.

Råd og vejledning

Har du yderligere spørgsmål til vores produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få din bedste nats søvn.