Find en monsterfed RC bil til dit barn – eller til dig selv

RC bilerne ligger i et prisleje, hvor du godt kan give dem til et større barn, men de er ikke legetøj for mindre børn. På grund af deres sofistikerede design har de en vis pris. Det gør, at du ikke skal bruge dem til legetøj til små børn, der ikke forstår deres værdi. Til større børn, der kan finde ud af at passe på dem, kan de være noget rigtig sjovt legetøj, som børnene kan få mange timer til at gå med. Bilerne er også oplagt legetøj til dig, der som voksen har beholdt dit indre legebarn, og som synes, at det er herligt at se bilen suse rundt på jorden, mens du styrer den. 

Der er mange steder, hvor du kan købe RC biler. Der er ikke mindst mange steder på nettet. Det gør, at det kan føles som lidt af en jungle. En af de bedste danske webshopper at handle hos er dog toytrade.dk. De har et stort udvalg af RC biler. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den type, som du helst vil have. 

Du kan vælge mellem tre forskellige former for brændstof: nitro, benzin og elektrisk. Er du begynder i forhold til RC biler, vil det være nemmest for dig at starte med en mindre elektrisk bil. Generelt går de elektriske biler for at være nemmest at håndtere for en begynder. Hvis du starter med en stor elektrisk bil, er det dog ikke sikkert, at du synes, at det er så nemt. 

De benzindrevne RC biler er oftest de største. Deres motor minder om den i en græsslåmaskine og kører på en blanding af benzin og olie. Nitrobilerne kører på en blanding af nitrometan, methanol og olie. Det kan enten være amerikansk olie eller syntetisk olie. 

Alle tre typer af biler findes i modeller, der kan køre on road på for eksempel asfalt og off road på for eksempel grus, græs og lignende.