Fire tips til at gøre campingferien til en succes

Når sommeren nærmer sig, nærmer vi os også den tid, hvor ferien skal planlægges og campingvognen skal gøres klar til turen ud i det danske land eller måske sydpå. Uanset om du er en erfaren campist med mange skønne campingture på bagen eller du er helt ny campist, som spændt ser frem til din første tur, er der råd og tips at hente lige her. Herunder kan du nemlig læse fire gode råd til, hvordan du og familien får en fantastisk campingferie, som i sent vil glemme.

  1. Tjek først og fremmest om det udstyr i har brugt de seneste år stadig er i god stand, for regel nummer et er nemlig: ingen god campingtur, uden godt campingudstyr. Så derfor, tjek forteltet efter for huller og revner, tjek at jeres varmeblæser stadig virker, tjek at campingstolene stadig er intakte, og gør det hele inden i tager afsted. Sådan sikrer i jer bedst, at der ikke opstår uforudsete problemer med jeres udstyr på turen.

  2. Råd nummer to til en succesrig campingtur er at købe en rabat campingbog. Med den får du et rabatkort til over 3000 campingpladser, GPS-signaler til samtlige campingpladser, samt tre gratis børnebilletter til over 600 campingpladser. Bogen koster under 200 kroner og du får derfor rigtigt meget for pengene. Der laves en ny bog hvert år, så tjek lige hvilket år bogen gælder til, inden du køber den.

  3. Det tredje råd på listen omhandler køkkengrej til campingturen. De fleste ved at det er en god ide at have køkkengrej, som er holdbart, da det risikerer at blive tabt eller falde ned under køreturen. Derfor er det mest optimalt at købe kopper og tallerkner af plastik fremfor glas og keramik. Men derudover kan det være en god investering at anskaffe jer foldbart køkkentilbehør. Det kan eksempelvis være gryder, skåle eller dørslag, som kan foldes sammen og derfor optager minimal plads i campingvognen.

  4. Sidste råd på listen er at planlægge både indendørs og udendørs aktiviteter hjemmefra. Da vejret aldrig er til at regne med, er man som campist nødt til at være omstillingsparat, når det ikke lige ter sig som beregnet. Pak derfor både brætspil og cykler, eller hvad i nu ellers foretrækker af indendørs og udendørs aktiviteter.

Med disse råd skulle i være godt klædt på til turen, og så er der bare tilbage at ønske jer en rigtig god ferie!