Gravør Dynesen – Passion, innovation og kreativitet

Gravør Dynesen har været specialist i gravering siden 1928. Når Gravør Dynesen løser en opgave for dig, bliver det gjort på baggrund af stor erfaring, specialiseret viden og en håndværksmæssig kunnen, der er helt i top. Ikke uden grund har store virksomheder som fx Legoland, Grundfos, Velux og Falck Schmidt Defence Systems valgt at bruge netop Gravør Dynesens ekspertise. Materialer og graveringer kvalitetssikres konsekvent, og personalet går legende, kreativt og løsningsorienteret til nye typer af opgaver. Hos Gravør Dynesen er man ikke bange for udfordringer. Uanset, om det er en typisk eller en anderledes opgave, så leverer Gravør Dynesen gode resultater.

Produkter og services

Gravør Dynesen foretager mange forskellige graveringer og bearbejdninger af materialer. Lasergravering, fræsegravering, glasblæsning, korundblæsning og mikrostråling er arbejdsopgaver, som Gravør Dynesen foretager hyppigt. Specialopgaver løses imidlertid også. Gravør Dynesen laver bl.a. mikroskopiske huller og gravering af implantater til medicoindustrien. Men maskinskilte til vindmølleindustrien og off-shore samt logoer på læderknapper, lasergraveringer på vinflasker og unika til fx design-, arkitekt- og reklamebranchen er også en del af servicerepertoiret. Gravør Dynesen har en meget alsidig maskinpark, der giver dem mange tekniske muligheder i opgaveløsningerne. 

Hvilke ønsker har du og din virksomhed?

Hvilket graveringsbehov har du og din virksomhed? Har I brug for maskin-, revers-, firma-, kontor-, oversigts-, kontor-, dør- eller navneskilte? Eller er det snarere gummi-, præge- eller brændestempler, I har brug for? Eller sejl, signeter, glasblæsning af logoer på bestik, drikkeglas, porcelæn eller noget helt andet? Der er så mange spændende muligheder hos Gravør Dynesen. Informer blot firmaets personale om dine behov, og de vil kunne vejlede dig til den absolut bedste løsning. Holdningen er, at udfordringer er til for at blive løst, så kunderne vedbliver at være tilfredse med kvalitetsresultater og rigtig god kundeservice. Gør brug af Gravør Dynesens ekstraordinære ekspertise inden for gravering. Firmaet skaber resultater, der fryder øjet.