Har du brug for imponerende sportspræmier til et mesterskab?

Sportspræmier er en vigtig del af enhver sportsbegivenhed. Det er en del af fantasien om at vinde, at man får et fysisk bevis for sejren. At løfte pokalen sammen med resten af holdet er et samlingspunkt, som styrker fællesskabet på holdet, og som mange sent glemmer.

Pokaler, statuetter, medaljer og plaketter fås i forskellige materialer. Det er muligt at få indgraveret navne eller klubbens emblem i præmierne – det er også muligt at få printet logoer eller navne på mange præmier på én gang, hvis du har brug for pokaler til mange mennesker.

Præmierne varierer i størrelse og kvalitet, men fælles for dem alle er, at de nemt kan tages med hjem og blive et minde fra en god dag. Afhængig af niveauet til turneringen kan du få enten tunge pokaler eller blot små medaljer i let metal. Du kan desuden få medaljer fremstillet til over 80 specifikke sportsgrene.

Medaljer og pokaler i alle størrelser og kvaliteter

Der bliver afholdt mange turneringer og mesterskaber året rundt i sportsklubberne i Danmark, på vidt forskellige niveauer. Ligegyldig om turneringen er et større arrangement med mange hundrede deltagere, eller blot et lokalt klubmesterskab med en håndfuld deltagere, kan du få præmier der passer til anledningen.

Du kan som sagt få tilpasset præmierne med emblemer eller navnet på din klub. Du har valget mellem print eller indgravering. Print er billigere og nemmere at masseproducere, mens indgravering tager længere tid og derfor også er dyrere, men til gengæld ser mere eksklusivt ud.

Du kan tilkøbe medaljebånd i alle tænkelige farver til medaljerne. Med flotte medaljer og pokaler sikrer du, at din sportsbegivenhed bliver en mindeværdig dag for alle dine deltagere. Tag et kig på udvalget og få inspiration til din næste præmie.