Løfteudstyr til glas og porøse emner

Få brancher er præget af tunge løft og vanskelige flytteopgaver som bygge og anlægs branchen. Der skal løftes tunge elementer i materialer så som beton, jern og cement, og der skal flyttes porøse og skrøbelige emner så som glasruder og beton fliser. Ingen af delene er forsynet med ergonomiske håndtage eller blot greb, som kan lette flytningen. Og mange af emnerne er direkte uhåndterlige på grund af deres udformning. Tænk blot på en kantsten, en ståldrager eller en rude til et stort panorama vindue. Her må der hjælpemidler til – og helst af en art, som er specielt udformet til denne type arbejde.

Vakuumteknologi i løfteudstyr – en tid- og energibesparende opfindelse

Rigtig mange af disse opgaver kan løses ved hjælp af vakuum teknologi. Især glasruden, som kræver særlig nænsom håndtering (og derfor ikke bare kan skovles op på et fejeblad eller flyttes med en palleløfter eller gaffeltruck) har glæde af de præcise og kraftige sugekopper, som eksempelvis AL-Glas modellerne fra AL Lift er forsynet med. Uanset om en rude skal monteres eller afmonteres, kan den smarte vakuum løfter hjælpe, og få ruden på plads uden at den splintrer eller knuses.

Blandt andre typer løfteudstyr, som benytter sig af vakuum, finder vi også den super anvendelige fliseløfter. Fliser er ikke blot porøse og dermed skrøbelige som glas – de er også meget tunge og uhåndterlige, hvilket gør, at de er endnu mere i fare for at knuses, da man lettere taber dem. Samtidig risikerer medarbejderen skader, såvel akut opståede som slidbetingede, hvis vedkommende skal slæbe fliser dagen lang. Derfor er en fliseløfter et rigtig godt hjælpemiddel, når der skal lægges – eller fjernes – fliser.

Løfteudstyr fra AL Lift – en god hjælp i hverdagen

Hvis du har brug for kraftigt og tidssvarende løfteudstyr til din virksomhed, kan du med fordel tjekke al-lift.com. Her finder du det topmoderne løfteudstyr i alle kategorier.