3 måder til aftensmad, uden du skal kæmpe for det

Hvis du som så mange andre danskere er en del af tidens tendens til ikke at lave mad selv, så finder du i denne artikel råd til, hvordan du får nem aftensmad uden at skulle stå foran komfuret flere timer i træk. Vi undrer os stadig over, hvordan vores forældre bar sig ad, men heldigvis findes der mange flere madmuligheder i dag.

Få færdig aftensmad leveret til døren

Og her tænker vi ikke på pizza eller anden fastfood. Du kan faktisk få ganske normal aftensmad, som du selv ville have lavet den, leveret lige til døren efter dine behov. Med færdig aftensmad leveret til døren får du et godt og nærende måltid uden at skulle forbi det lokale supermarked, samtidig med at du sparer oprydningen. En kæmpe win-win.

Tag på fastfoodturne

En god måde at udforske de lokale gastronomiske muligheder koster lidt penge, men til gengæld vil du spise dig mæt og få et indblik i, hvad der er godt i lokalområdet, og hvad der er knap så godt. Det er ikke sundt heller, men man må også godt skeje sig lidt ud engang i mellem, ikke?

Lav mad én dag til alle ugens syv dage

Madplanlægning er den absolut billigste måde at få mad på, og så kan det faktisk smage helt fint. Sæt et par timer af om søndagen til at lave en kæmpe omgang lasagne eller pastaret, og hæld det derefter i bøtter i fryseren. Du har nu mad til hele den kommende uge, og det var faktisk ret billigt. Det kan hurtigt blive dyrt, når man køber ind til aftensmad hver dag.