Bliv økonomi-elev med alsidighed

At arbejde med økonomi til daglig indebærer at håndtere mange forskellige aspekter, da økonomi er et begreb, der dækker over mange ting og interesser.

Som hoved-essensen beskæftiger man sig ganske vist med tal i praksis i et eller andet omfang, om det så er med regnskab, udregning, afregning, fakturering eller noget lignende.

Det er også et arbejdsområde, der langt fra er tørt eller intet-sigende at befærde sig i, og hvis man befinder sig på den rette arbejdsplads, så man kan blive både udfordret, få nogle interessante kollegaer og agere på tværs af afdelinger i firmaet.

Det leder os videre til, at man i den forbindelse kan slå to fluer med et smæk, hvis man ikke allerede besidder en uddannelse i økonomi, men at man godt kunne tænke sig at blive økonomielev samtidig med, at man direkte får afprøvet ens kræfter i den sande verden og ikke bare i teoretisk omfang.

Der findes nemlig en hel del skoler i Danmark, hvor man kan få undervisning i økonomi og ende med at blive uddannet økonomielev, men selvom mulighederne er mange og forskelligartede, så har mange af dem ståsted i den teoretiske verden, og man kan efter endt uddannelse opleve, at man blev undervist i noget, der var virkelighedsfjernt.

Det sker heldigvis ikke, hvis du vælger at uddanne sig til økonomielev via Frode Laursen, det kendte transportfirma.

Ikke alene har man her at gøre med et omfangsrigt firma, der omhandler så meget mere end deres grundelement at transportere gods fra et sted til et andet, de udbyder også mange forskellige former for uddannelser, der er forankret i deres virksomhed, og som har hold i virkeligheden – blandt andet som økonomielev.

Via en uddannelse som økonomielev hos Frode Laursen bliver du ikke alene udlært med de gængse og nødvendige færdigheder, som det kræves for at befærde sig i en verden blandt andre økonomi-uddannede; du får også direkte erfaring og læring på en arbejdsplads, hvor der er stor samhørighed mellem teori og praksis.

Din uddannelse som økonomielev bliver nemlig direkte parret med opgaverne i den rigtige verden og i økonomi-afdelingen hos Frode Laursen og deres underafdelinger.

Dine udfordringer bliver sat sammen med og afmålt efter, hvor du er undervejs i din uddannelse og afstemt derefter, så du altid får erfaring og udbytte i relation til, hvor langt du er nået i din uddannelse.

Med en endt uddannelse hos Frode Laursen som økonomielev har du fået dig en uddannelse, der har været afprøvet i den virkelig verden, og som du kan benytte mange andre steder efterfølgende.