Pynt dit hjem op med en flot plakat over København

Bor du i København, eller kommer du derfra, er det oplagt for dig, at du har en plakat med hovedstaden hængende på dine vægge. Det er en sjov måde at vise besøgende, hvor I er henne i byen, eller hvor du kommer fra. Samtidig er det en daglig reminder om det sted, hvor du bor eller kommer fra. Endelig er et kort over en by også bare flot og fængende at have hængende, hvilket gør det til en oplagt udsmykning. 

Der findes selvfølgelig et utal af forskellige plakater med motiver fra hovedstaden. Et sted, hvor du kan købe en virkelig flot plakat over København, er dog hos webshoppen Bypopp.dk. De forhandler en lang række forskellige former for plakater, men er særligt kendte for deres smukke byplakater, deriblandt en plakat over København. 

Bypopp.dk’s plakat over København er skabt som et kort, hvor det er muligt at se de forskellige større og mindre veje. Der står ikke navne på vejene, hvilket er med til at gøre kortet meget stilrent. Hvis du er stedkendt i København, vil det dog være nemt for dig at finde lige præcis den vej, hvor du bor, arbejder og meget andet. 

Du har mulighed for at vælge Københavner-plakaten i en lang række forskellige farver. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde en, der vil passe ind hos dig. Først og fremmest kan du vælge en flerfarvet på en beige baggrund, hvor byen er skabt i røde, brune og grønne nuancer.

Derudover kan du også vælge en tofarvet plakat, hvor byen enten er hvid, sort eller grå, og baggrunden enten er hvid, sort, grå, blå, gul eller lyserød. 

Du kan vælge plakaterne i to forskellige størrelser. Er du til store plakater, kan du vælge den i størrelse 50 x 70, vil du hellere have en lille plakat, kan du vælge den i 30 x 40.