Har du de rigtige hundeskåle til din hunds mad?

Hunde behøver ikke spise af sølvfade

Du behøver naturligvis ikke servere din hunds mad på et sølvfad eller på tallerkener i dyr keramik. Det betyder ikke noget for hunden, for den er jo kun interesseret i at få stillet sin appetit, og i at maden smager godt.

Men derfor er er der alligevel helt klart nogle ting, du skal tænke på og tage hensyn til, når du anskaffer dine hundeskåle.  

Primært praktiske ting du skal tænke på

Din hund spiser formentlig ikke med kniv og gaffel, og som nævnt går den ikke op i, hvad hundeskålen er lavet af. Derfor er det også primært nogle praktiske ting, som har betydning.

Det kan eksempelvis være, at du har behov for en hundeskål, som er nem at have med på farten. Hvis I eksempelvis skal ud og gå en lang tur i skoven, så er det rart med en sammenklappelig hundeskå,l som ikke fylder for meget i tasken. En sammenklappelig madskål er ganske enkelt lavet af fleksibelt silikone.

Du kan også få hundeskåle på stativ, og det kan være en god ide, så du kan justere i forhold til, hvor stor din hund er.

Og forresten, så kan du også få praktiske spiseunderlag til at lægge under hundeskålen. Din hund går jo nok til den, når den spiser, og så kan der jo godt ryge lidt mad ved siden af skålen. For at der ikke skal komme skader på gulvet, som følge af vand- eller madrester, så kan det være en rigtig god ide at have spiseunderlaget liggende. 

Du kan få hundeskåle i mange forskellige materialer 

Der er forskellige materialer, som er velegnede til hundeskåle. Hvis du går ind på Dollardog.dk, kan du se et stort og bredt udvalg. Her er hundeskåle lavet i blandt andet keramik, melamin, metal og plast. Så der er rigeligt for dig at vælge imellem.

Gør det godt for din hund og dig selv – køb en god hundeskål.