Få grøn omstilling på virksomhedens dagsorden

En virksomheds bæredygtige overvejelser må inkludere tanker på grøn omstilling, grøn politik og grøn økonomi. Som virksomhed kunne det være fordelagtigt for jer at hyre en hjælpende og kompetent hånd, der kan hjælpe jer med at nå jeres mål.

Når I investerer i en service, der kan starte den grønne omstilling hos jer, kan I samtidigt bruge jeres tid på det arbejde, som I er bedst til.

Hos Decoplant er de meget aktive i den grønne omstilling, og der ligger derfor bæredygtige overvejelser bag både deres valg af produkter og deres ydelser.

Decoplants service inkluderer en æstetisk smuk og grøn forbedring af jeres indeklima. De er den helt rigtige samarbejdspartner for jer, der ønsker at bringe plantemiljøer i høj kvalitet til kontoret.

Grønne løsninger og vedligeholdelse heraf

Decoplant er foruden deres serviceorgan først og fremmest en plantepartner. En planteservice er en investering i arbejdsmiljøet: planter er luftrensende og bringer gladere medarbejdere med sig.

Når I har skabt et bedre indeklima vil i opleve at produktiviteten øges, og deraf følger bedre præstationer og resultater.

Med de langsigtede fordele er der ingen tvivl om, at selv små virksomheder har råd til plantepasning. I kommer til at spare sygedage blandt jeres medarbejdere og opleve en overordnet højnet produktivitet.

Decoplant serviceorgan sørger for pasning af planterne efter jeres behov. I vil få en skræddersyet løsning til jeres grønne kontorindretning, og det vil blive plejet af en fast servicegartner. Det er naturlig service hos Decoplant.

Med denne planteservice får du en evighedsgaranti på kontorets grønne løsninger. Undersøg muligheder for planter på gulvet, på borde, vindueskarme eller på væggen allerede i dag. I vil gøre den grønne omstilling og planter til en naturlig del af jeres image.