3 problemer i hjemmet, du skal være opmærksom på

Er du for nyligt blevet husejer, og er du begyndt at opdage alle de små problemer og udfordringer, som opstår i dagligdagen? Det er ikke så ligetil at eje et hus, og der følger et stort ansvar med de mange kvadratmeter, der skal passes og plejes. Vi giver dig her et lille indblik i de mest gængse problemer, du bør holde øje med.

Utætte varmerør i hjemmet

Rørinstallationer er typisk noget bøvl at begynde at rode med, og det skal helst bare virke, hvis man ikke skal indhente professionel hjælp. Utæthed i varmerør og rør generelt er dog ikke noget unormalt problem, og du bør derfor holde grundigt øje med din varmeregning og tjekke efter udfald. Det kan nemlig blive rigtig dyrt i sidste ende.

Fugtskader ved loft og tag

Et utæt tag kan blive skyld i rigtig mange problemer, som kan blive utroligt dyre af fikse i sidste ende. Det kan være, det er på tide at få lagt nyt tag, men hvis du ikke får gjort det i tide, og fugten får lov til at trænge ind, kan det sætte sig i resten af huset og give endnu større problemer. Hold godt øje.

Tjek de rum, du ikke bruger så ofte

De fleste huse har rum eller hjørner, som man ikke ligefrem inspicerer hver uge. Men du bør under alle omstændigheder tjekke alle afkroge af huset hver måned, så du ikke 2-3 år frem bliver overrasket over en stor plet med skimmelsvamp. Et kort tjek kan forhindre store udgifter på den front.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *