Få massage derhjemme lige når du har brug for det

Går du, som så mange andre danskere, rundt med spændinger et eller andet sted i kroppen, som generer dig dagligt? Eller har du brug for hjælp til engang imellem at finde roen i en ellers travl hverdag? Så burde du overveje at investere i et massageapparat. Med den kan du nemlig få massage lige når du har allermest brug for det, og på sigt øge både din psykiske og fysiske velvære. Massage bidrager nemlig til at nedsætte vores stressniveau, hvilket giver en lang række sundhedsmæssige fordele.

Der findes en lang række forskellige massageapparater, og derfor finder du her en kort oversigt over nogle af dem, og hvilke særlige fordele de hver især har.

Find det massageapparat der passer til dig

  1. Først og fremmest er der jo de klassiske massagesæder, som de fleste af os har set før. De masserer hele ryggen og nogle af dem har også indbygget nakkemassage. De er derfor gode for dig der generelt oplever træthed i ryg og nakke.
  2. Ønsker du en mere målrettet og intens massage kan du gå efter et mindre apparat, som eventuelt er egnet til et bestemt sted på kroppen. Det kunne eksempelvis være en massagepude eller et massagebælte som kan placeres netop der, hvor du har allermest behov for massagen.
  3. Et massageapparat som måske ikke er kendt af så mange er en massagehammer. Det kan lyde som et voldsomt apparat, men grunden til, at den har fået netop dette navn er, at den masserer og løsner musklerne op ved hjælp af et behageligt tryk. De fleste massagehammere har desuden en varmefunktion, som bidrager til yderligere afspænding af musklerne.
  4. Er det ikke ryg og nakke du døjer med, men derimod ben, som føles trætte og tunge, er der også hjælp at hente hos et massageapparat. Der findes nemlig en lang række apparater, som forvandler tunge ben til lette og friske ben igen ved hjælp af kompression og venemassage.

Forhåbentligt har denne korte gennemgang lært dig lidt om de forskellige typer massageapparater og måske endda gjort dig klogere på, hvilket apparat, der kunne være det rette for dig. Derudover har massageapparaterne alle sammen den fordel, at de i modsætning til professionel massage, er en engangsinvestering. Dermed har du altid massage ved hånden når du har behov for det, uden at skulle finde plads i budgettet, hver gang du føler behov for afspænding.