Skab et frirum i haven med en elegant og tidløs granitbænk

Danskerne er udelivsmennesker, og det kan man i høj grad se på deres haver. Haven er et af de vigtigste samlingspunkter vi har – både til sommerfester med grill og solskin, men også om vinteren, når de små skal ud og rulle snemænd på plænens nyfaldne dyne af sne. Haven er et fristed, et sted hvor man kan lege eller tage en pause – og derfor er det populært at sætte en granitbænk op.

Granit er et klassisk materiale, som har en tidløs eleganthed. Desuden holder det noget nær uendeligt, og det er nemt at holde det rent. Granitbænke kræver ikke ligesom træbænke årligt vedligehold med olie eller maling. Med en granitbænk er du altså sikret en langtidsholdbar hyggekrog i haven.

Selvom en granitbænk er tung og derfor måske virker som en uoverkommelig affære at få installeret, så skal du ikke frygte. Du kan få hjælp til at få bænken både fragtet og placeret.

Flotte udendørs bænke i granit, fiberbeton og træ

På malericentralen.dk er der alle de bænke du kunne tænke dig. De har et stort udvalg af flotte granitbænke, som kan passe ind i næsten enhver have. Bænkene er desuden udformet i forskellige stilarter, så du både kan få en finpudset og glat bænk, eller en mere rustik og rå bænk.

Du kan også finde bænke i andre materialer, såsom fiberbeton og træ. Fiberbeton er et praktisk materiale, fordi det både er vejrbestandigt og forholdsvist let. Dette materiale skal vokses 2-3 gange om året. Træ skal som hovedregel også behandles årligt for at sikre god holdbarhed.

Der er næsten ikke den have, der ikke kan bruge en bænk. Du kan placere den i en aflukket hyggekrog, hvor man kan få lidt privatliv, eller rundt om et hyggeligt bålsted, hvor du kan samle familie og venner om en lun stund.