Din guide til klædeligt og praktisk kliniktøj

Arbejder du på en klinik, hvor både du og kollegaerne kunne trænge til at få udskiftet eller opfrisket jeres arbejdsgarderobe? Uanset om der er tale om en tand-, skønheds- eller massageklinik, eller måske noget helt fjerde, så læs med her og få en introduktion til de forskellige typer kliniktøj på markedet, samt kort guide til, hvordan i vælger imellem de mange muligheder.

  • Overdele

På klinikker er det typisk den behagelige og praktiske tunika, der er i spil når der skal vælges overdel. Den er nem at bevæge sig i, findes i mange forskellige farver og er oftest produceret i et blødt, men stærkt, materiale. Dertil har den ofte store lommer foran, hvilket kan være en fordel til opbevaring af forskelligt udstyr på klinikken. Til vintermånederne kan det eventuelt være en god ide at købe en fleece til at tage udenover tunikaen.

  • Underdele

Med bukserne gælder det, ligesom med overdelen, at det er vigtigt, at de er lavet i et materiale, som er både behageligt og slidstærkt. Gå derfor efter enten denimbukser med stræk eller bukser af 100% bomuld. Her kan den enkelte medarbejder eventuelt selv være med til at vælge type, alt efter om vedkommende foretrækker trekvart- eller langbukser. Den klassiske buksefarve for klinikker er hvid, men flere og flere steder vælger også sort eller navyblå i dag.

  • Fodtøj

Med hensyn til fodtøj bør det i højere grad end med overdele og underdele, være op til den enkelte medarbejder, hvad vedkommende foretrækker. Nogle foretrækker sandaler, mens andre føler sig bedre tilpas i lukkede sportssko. Der kan naturligvis være nogle typer arbejde, som kræver kliniktræsko eller lignende, men eftersom der ikke findes to sæt fødder, der er ens, så bør det til en vis grad være op til hver enkelt medarbejder at vælge fodtøj.

  • Tilbehør

Udover beklædning kan det på nogle arbejdspladser indenfor sundhedssektoren være nødvendigt med forskelligt tilbehør, såsom strømper, håndklæde eller en sports-BH. Spørg dine medarbejdere, hvad de har brug for, for at sikre at deres forudsætninger for at udføre et godt stykke arbejde er helt i top.

Samtlige ovenstående produkter og kategorier, samt meget mere, kan i finde på praxiswear.com. Så hvis din og dine kollegaers arbejdsglæde skal være helt i top, så klik ind i dag og find sammen ud af, hvilke produkter der er de rigtige for jer.