Vælg en kontorstol der støtter dig hele dagen

Tilbringer du mange timer i kontorstolen dagligt, så ved du, at det ikke er ligegyldigt, hvordan din stol er skruet sammen. For at passe på din krop og undgå skader og muskelspændinger, er det vigtigt, at du sidder i en stol, som passer til dig. Det er ting som ryg- og armlæn, stol højde og sædetype, der afgør, hvorvidt stolen passer til din krop.

Hos Herman Miller sætter de en ære i at producere stole, som kan tilpasses det enkelte individ. Hos dem finder du kontorstole i høj kvalitet og til priser, hvor de fleste kan være med. Du kan frit vælge, hvilken hårdhed sædet skal være, og hvorvidt armlænet skal være af vinyl eller læder. Derudover kan der tilkøbes lændestøtte eller en særlig rygstøtte, som sikrer en rank holdning og hjælper dig med at undgå muskelspændinger.

Herman Millers kontorstole forhandles hos Valueshop.dk og findes i to forskellige typer – Premium Refurbished og Upcycled. Begge modeller er kendetegnet ved, at de har været anvendt tidligere, og er blevet opgraderet og kvalitetstestet inden de sælges videre til dig. En Premium Refurbished model har gennemgået en grundig udskiftning af dele og vil derfor fremstå som en næsten ny stol, mens den lidt billigere Upcycled model kan have få brugsmærker.

Denne metode med genbrug af stole er fordelagtig for dig som køber i og med, at du kan få et produkt af meget høj kvalitet, til en billigere pris end hvis der skulle produceres en ny stol. Men også miljøet har gavn af, at det kun er de nødvendige dele der udskiftes på stolen, da det vil mindske produktionen og den belastning for miljøet dette eventuelt kan medføre. Følg linket ovenfor og læs mere om de populære Herman Miller kontorstole.