Guide til staldtilbehør

Er du ejer af en stald, eller har du planer om at få en? Så er der en række ting, du skal have, stalden er optimal for både dig og din hest. Herunder får du en kort guide til, hvad du som udgangspunkt skal have.

Din hest skal selvfølgelig have adgang til mad. Her kan du med fordel sætte en fodertrug op. De findes i mange forskellige størrelser og former, der kan bruges både inden- og udenfor.

Du skal desuden også have noget, du kan opbevare foderet i. Det kan eksempelvis være en opbevarings- og fodertønde med låg. Hvis den har låg, undgår du, at uvelkomne dyr mæsker sig i det.

Hesten skal også have adgang til frisk hø eller halm. Men det kan blive rodet og beskidt i båsen, hvis det bliver smidt i gulvet. Med en høhæk sikre du, at din hest altid kan gumle løs på et friskt stråbundt.

Ligeledes skal du sørge for, at din hest altid har rent drikkevand. Der findes flere slags vandforsyninger, så du skal bare finde én, der passer bedst til jeres behov.

Du skal selvfølgelig også kunne transportere foderet og høet. Med en smart fodervogn slipper du for unødigt besvær og eventuelle skader pga. overanstrengelser. De findes i mange forskellige størrelser, med plads til forskellige fodermængder.

Spande tjener mange formål alt efter, hvilken størrelse den er. Det er en god idé altid at have et par rene spande stående.

Ligesom spanden, er det også vigtigt at have en trillebør. Den kan bruges til alverdens opgaver.

Find staldtilbehør hos staldinventar.dk

Da Midtjydens Staldinventar blev etableret i 1980, var det drevet som en almindelig smedeforretning. De har senere udvidet forretningen til også at omfatte blandt andet staldinventar. Tag et kig på deres brede udvalg og kontakt dem, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller brug for råd.