Gør din butik eller virksomhed synlig i sommeren – køb et beachflag med eget logo!

Alle butiksejere har den samme bekymring til fælles: Hvordan gør jeg mig synlig for mine kunder? Der er mange muligheder, og de findes både i den fysiske verden og online-verdenen. Men om sommeren må et af de bedste bud i den fysiske verden være et beachflag.

Beachflaget er kendetegnet ved sin omvendte dråbe-form, og så er det udformet i let materiale, der blafrer i vinden. Det er nemmere og lettere at håndtere end traditionelle skilte, og så har det et mere moderne og legende udtryk. Flaget stammer oprindelig fra udlandet, men vinder nu indpas også i de danske byer.

Som navnet antyder, blev det oprindeligt brugt mest på og nær stranden, men nu om dage ser man det også blafre i landets gågader. Dette skyldes flagets brede anvendelighed, og det bliver da også kun mere og mere populært. En af grundene til dette er, at det er så nemt at tilpasse.

Få dit eget logo på et praktisk og smart beachflag

Langt de fleste forhandlere af beachflag tilbyder at tilpasse flaget til din forretning. Det betyder, at du kan få dit helt eget design trykt på flaget. Dette er en billig måde at sikre reklamen for din forretning, samtidig med at du har 100 % indflydelse på udtrykket.

Flaget er nemt at sætte op og pakke ned, og kommer med en tung fod, så flaget ikke kan flyve væk, selv når den danske blæst melder sin ankomst. Du kan endda få forskellige typer af fødder, alt efter om underlaget er sand, grus, fliser eller asfalt.

Beachflag fås i mange størrelser, og er oftest omkring 2 meter i højden. Men du kan også få flaget helt op til 5 meter i højden, hvis du virkelig vil være sikker på at blive set!