HP træpiller er klimavenlig opvarmning

2019 er virkelig klimaets år. Det kan der ikke være nogen som helst tvivl om. Forskere har råbt op om klimaforandringer i årtier, men er ikke rigtig blevet taget seriøst. Hverken af den bredde befolkning eller af politikerne. Enkelte har måske bekymret sig i deres stille sind, men i det store hele fortsatte alting som det var. Det ændrede sig sidste sommer.

Sommeren 2018 var usædvanlig varm. Det fik folk, verden over til at slå øjnene op. Pludselig gik det op for menneskeheden, at den klimakrise, som de vidste lå og ventede ude i fremtiden, måske allerede var i gang. Der bredte sig selvfølgelig en panikagtig stemning, som snart blev erstattet af en folkelig handlekraft, som vi ikke har set i vesten i mange år. Overalt i verdens storbyer gik masserne på gaden for at kræve forandring. Skolebørn strejkede, veje blev blokeret og pludselig var klimaet øverst på den politiske dagsorden.

Uanset politisk orientering mener de fleste politikere og almindelige mennesker i dag, at vi bør gøre noget for at forhindre at verden går under.

Vi skal forurene mindre

Man kan spørge sig selv, hvorfor det ikke er sket før. Det virker underligt, men det er det i virkeligheden slet ikke. Hvis vi skal forhindre klimakrisen, kræver det nemlig, at vi ændre vores livsstil markant. Derfor har mange mennesker lukket øjnene. Det kan nemlig virke som en uoverskuelig opgave.

En ting er at skære ned på bøfferne og flyrejserne til Thailand. Det er en udfordring i sig selv. Begge dele er dog stadig en form for luksusvarer, som vi godt kan leve uden. Det bliver straks meget mere problematisk, når vi skal begynde at ændre på nogle af de ting, som er virkelig vitale for os.

Et eksempel er opvarmning af boligen. Det forurener en del. Omvendt er det fuldstændigt essentielt. Ellers fryser vi ihjel i de kolde vinternætter. Vi har altså et stort dilemma. Vi skal have opvarmet vores boliger uden at opvarme hele klodens temperatur samtidig.

Heldigvis findes der en genial løsning. Biobrændsel. Biobrændsel forurener ikke så længe, man blot husker at plante nye træer. Så optager den nye skov nemlig forureningen der opstår når man brænder biobrændsel af.

Den bedste form for biobrændsel er træpiller. Dem kan du smide i et fyr, og skabe varme til dit hjem. Skal du have klima venlig opvarmning, bør du altså straks bestille HP træpiller.