Køb de bedste strikkepinde på markedet

At strikke er kommet på mode igen. Flere og flere unge mennesker begynder også at strikke, hvor man i en årrække ellers mest har forbundet det at strikke med pensionister.
Ved at strikke selv, er der uanede muligheder for at fremstille lige, hvad man har lyst til.
Det kan være, at man har en idé til en sweater, man gerne vil have, men aldrig har kunne finde i butikker. Hvorfor ikke strikke den selv? Alt man skal bruge for at strikke en sweater er garn og rundpinde. 
Rundpinde er en simpel, men smart opfindelse. Det er generelt set bare to strikkepinde, hvis ender er bundet sammen af wire. På den måde kan man nemt strikke rundt i et rør, som en sweater teoretisk set er. 
Der er også mange andre ting, man kan give sig i kast med. Hvis man først lige er begyndt at strikke, kan det være en god idé at starte ud med noget nemt. Et halstørklæde er et simpelt projekt, som er lige til at gå til. For at strikke er halstørklæde behøver man blot garn og et sæt traditionelle strikkepinde. Det er vigtigt, at man er opmærksom på, at man køber den rette størrelse pinde i forhold til garnets tykkelse. Hvis man køber for store pinde, bliver halstørklædet hullet og slasket. Køber man derimod for små pinde, bliver det meget svært at strikke, og halstørklædet bliver for stramt og kompakt. 
Hos Sommerfuglen.dk forhandles de suverænt bedste strikkepinde på markedet: strikkepinde fra KnitPro.
Noget af det, der gør strikkepindene fra KnitPro til noget helt særligt, er den lange, tynde spids. Dette gør, at du som strikker nemt kan komme ind og få fat i selv de strammeste masker, uden risiko for at trævle garnet op eller at skulle bruge vold.
KnitPro fremstiller også rundpinde med udskiftelig wire, så du kun behøver at købe et sæt pinde og blot kan udskifte wiren.
Se meget mere på Sommerfuglen.dk