Køb smarte bede og kanter via nettet

Er du på udkig efter et flot højbed til haven, der giver haven flere niveauer og gør det umuligt for dræbersneglene at komme op i bedet, så er det en god ide for dig, at du kigger på nettet. Der er flere og flere webshops, der er begyndt at forhandle højbede. En af de største og bedste er lyngeshop.dk. Der kan du finde et stort udvalg af forskellige former for højbede og kan få dem til en meget lav pris. Det er med til at gøre det til det oplagte sted for dig at handle. 

Udover højbede kan du også finde nogle praktiske kanter til din græsplæne. Det er metalkanter, som du kan skubbe ned mellem din græsplæne og dine bede. Kanterne er med til at gøre, at græsset ikke breder sig ind i bedet. Det kan spare dig for meget lugearbejde gennem årene – derudover ser kanterne også rigtig pæne ud. 

Hvis du gerne vil have en anderledes dam i din have, kan du vælge en spejlsø. Dem forhandler de også hos lyngeshop.dk. Det er en metalplader, der ligger nede under vandet i dammen og giver en ekstra refleksion. Det ser meget flot ud, når blomster og træer spejler sig i den lille dam og kan være med til at give en ekstra dimension til haven.